George med Liemannen bakom axeln

Ingen munter dag….

Posted in survivaL by georgeschottl on oktober 28, 2009

Jag pratade precis med min Far, han hälsar till alla Er som läser min blogg,  pappa är just fyllda 80 år och är en fena på att leta information och att hålla kontakten med alla sina vänner som är spridda över världen….över datorn! Kul med en pappa som försöker scanna gamla dokument från Stasi för att skicka till sin gamle motståndsvän i Canada…med teknikens hjälp.
I alla fall, han är stolt över att ”pågen” kan glädja folk med mina ord….

GRATTIS på FÖDELSEDAGEN till världens bästa syster som idag fyller år, jag är ett sladdbarn så syrran är alltså enligt mig 7½ år äldre, enligt henne är hon 8 år äldre!
Men hon är absolut den bästa systern jag har! Grattis till dig!

Idag har jag varit lite halvgrinig, två i min omgivning har åter drabbats hårdare av cancerns framryckningar. Till Ewa/Sienefon i Uppsala, du kommer att få en effektiv, snabb och välgjord operation! Kom ihåg att sparka cancern på kulorna och att det kan vara lite svårt att sikta undern narkosen!

Kom ihåg att anmäla er till Lungcancerdagen på Oscarsteatern i Stockholm den 3:e November så träffas vi alla där! Fikat serveras kl 14,15 och om du anmäler dig är det gratis….inte illa….
Titta längre ner på inlägget den 24:e Oktober så står det vilken mailadress ni kan anmäla er ankomst på.

Släkten, Irene och Claes är i Milano och hälsar på hos Maria, Saras syster…..idag är det stor fest där nere, telefonen har gått varm från Italien….Underbart med en Italiensk släkt…det blir ganska kul viner! Väldigt kul viner!

Hälsningar till alla och så hoppas vi att Lotta Grey tar en titt på SonyEricssons nya smartphone som heter Satio med 12 megapixlars kamera samt blixt! Ta en sådan istället så får du en bättre telefon än Iphone! Bättre batteritid, bättre tal-kvalitet och en bättre  och snabbare mottagning inomhus! Den passar dig bättre med tanke på din bloggverksamhet!

Hälsningar till er alla

George

Annonser

3 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Madde said, on oktober 28, 2009 at 23:30

  Roligt att din far är så frisk o tycker det här med datorer är kul !
  Dessvärre tycker mina föräldrar att de är för gamla för dator….så det så !

  Om de bara visste hur mkt skoj o hur mkt man kan få ut av en dator……

  Men här har inte varit så skoj heller: pappa op.för en by-pass i fredags o det går upp o ner i konvalecensen på sjukhuset verkar det….. är man då dessutom 78 år så känns det ju lite oroligt…både för honom o för anhöriga.
  Bara att hoppas att han är så OK att vi kan hämta hem honom till allhelgona- mamma skulle nog tycka det vore skönt om han kommer hem .

  Annars så har det varit en fin dag : härlig luft o vackert väder. Drog med mig sonen o våra två hundar på en lååååång promis.
  Maken monterade på snöslungan på vår 2 in 1: trädgårdsklippare på sommaren- på vintern en traktor man kan skotta med!

  Ni ser: vi inväntar snön här !! ( Hoppas den dröjer !)Ungarna har ju höstlov denna vecka , så de har sovmorgnar o disponerar sin vecka ganska fritt då skolan är stängd.
  Dottern håller som bäst på att leta halloween kläder : hon är bjuden på halloween party ( kidsen är 8-9 år allihop :=) på fredag kväll.

  Undrar om hundarna får spader av alla spöken o häxor som ringer på eller går förbi ute på gatan……Tja, vi får väl se….. I vissa fall är det så att det är spökena som är skraja för hundarna:?) så det kanske jämnar ut sig i slutänden ?

  //Buuuu- i förskott fr Madde

 2. Hanna said, on oktober 28, 2009 at 23:30

  Tack Georg för blommor och tankar! Magnus och Lena var här idag och lämnade dom . Kul att prata om annat ett tag. I morgon har vi begravning för min älskade söta lilla mamma. Vet att det blir jobbigt men försöker att ta det då och inte oroa mej nu.
  Måste också nämna min otroligt positiva upplevelse av SAH och Palliativa avd på Trelleborgs lasarett. Vilken underbar personal, så mycket omtanke och omvårdnad både av mamma och av oss. Är så tacksam att vi fick vara där mammas sista tid. Vi kände oss trygga och omkramade hela tiden.
  På måndag är slinkan tillbaks vid spisen igen, ska bli kul efter 1 månad hemma!
  Stor kram till dej, synd att jag missade dej på jobb men vi ses snart, eller hur!!
  Hanna

 3. Eva B said, on oktober 29, 2009 at 18:28

  Hälsa tillbaka till pappa.
  Visst är det bedrövligt att någon med en så allvarlig sjukdom ska behöva vänta så länge på behandling.
  I min värld, ska behandling påbörjas direkt, inte om två månader.
  Att ha fått en sådan svår diagnos är i sig förödande och att gå med tankar och funderingar och vänta, är bedrövligt!!!!

  Nog om det. Visst ska jag kolla på galan, även om den kostat mej några tusingar, då TV-n pajade igår och ny fick inköpas idag.
  Måste ju se Pernilla och kompani i normalbild och inte miniformat.
  Massa kramar till dej och din familj.
  Eva


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: